Beurer TL55 Daglichtlamp

Dag & nacht draadloos
Nr. A13055
Een daglichtlamp - zoals de Beurer TL55 - biedt uitkomst bij een futloos, prikkelbaar en somber gevoel. Zodra de dagen korter worden en het weer somberder wordt hebben veel mensen hier last van. Officieel wordt dit aangeduid als het 'Seasonal Affective Disorder' (SAD) syndroom. Een lichtlamp biedt
Prijs
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat belt u 0900 - 2 88 77 66.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Een daglichtlamp - zoals de Beurer TL55 - biedt uitkomst bij een futloos, prikkelbaar en somber gevoel. Zodra de dagen korter worden en het weer somberder wordt hebben veel mensen hier last van. Officieel wordt dit aangeduid als het 'Seasonal Affective Disorder' (SAD) syndroom. Een lichtlamp biedt uitkomst, doordat de lamp een flinke dosis daglicht toedient, waaraan het grotendeels ontbreekt tijdens de koude, donkere, natte en gure maanden. Niet alleen bij (eventuele) winterdips kan een daglichtlamp effectief zijn, maar ook tijdens het draaien van onregelmatige (werk)diensten of een jetlag. De Beurer TL55 lichtlamp werkt met verschillende soorten licht om onder andere een gezond slaappatroon te bewerkstelligen. Zo schijnt de lamp voor het slapen gaan een zacht rood licht, waardoor u rustiger in slaap valt.

Licht flikkert niet
Overdag wordt daglicht gestimuleerd, doordat de lichtlamp dan een wit licht schijnt. Dit biedt voornamelijk uitkomst tijdens de donkere wintermaanden, als veel mensen last hebben van somberheid, gebrek aan energie/gedrevenheid etc.. Het lichtspectrum (10.000 lux bij 10 cm afstand) komt overeen met daglicht, uiteraard uv-vrij en het licht flikkert niet.

Vijf lichtstanden
Middels een handmatige dimmer heeft u de keuze uit vijf lichtstanden, ofwel helderheidsniveaus. Bij het gebruik van de automatische dimmer zijn er drie lichtstanden (alleen bij een rood licht). Al het gegeven licht is led-licht, dat energiebesparend is. Na gebruik schakelt de medische gecertificeerde TL55 daglichtlamp automatisch uit (na 30 minuten). De daglichtlamp is overal – horizontaal of verticaal – te plaatsen dankzij de standaard aan de achterzijde.
Let op! Het licht dient te allen tijde uw ogen te bereiken. U hoeft niet in de lamp te kijken. Plaats de lamp bijvoorbeeld naast u op tafel terwijl u de krant leest.

De Beurer TL55 daglichtlamp wordt geleverd inclusief oplaadbare batterij en opbergtas.
Lees meer
Plus- en minpunten
Bewerkstelligt een gezond slaappatroon
Stimuleert - overdag - daglicht
Maximaal vijf lichtstanden
Schakelt automatisch uit
Medisch gecertificeerd
Inclusief opbergtas
Inclusief batterij
Flikkert niet
Led-licht
UV-vrij
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
  Snelle leveringSnelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
  Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten