Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bedverhoger 18cm (Laag) Nr. 50005

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bedverhoger 18cm (Laag)
Nr. 50005
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Een bedverhoger leen je per stuk.
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Bedverhogers - ook wel (bed)klossen genoemd - verhogen jouw bed naar een hoogte die het voor jou makkelijker maakt om in en uit bed te stappen. De bedverhogers dienen onder elke poot van het bed te worden geplaatst. Je kunt kiezen uit bedverhogers van 7 cm, 18 cm of 25 cm.

Let op: om rugklachten bij kraamverzorgende, verloskundige etc. te voorkomen, moet jouw bed een hoogte hebben van 80 centimeter (gemeten van de bovenkant van de matras tot aan de vloer).

Je kunt bedverhogers gratis lenen. Je leent een bedverhoger per stuk. Let op: bestel voldoende bedverhogers; onder elke poot één. Het maximum aantal is afhankelijk van waar jij verzekerd bent. We kunnen jou desgewenst informeren of je maximaal 6 of maximaal 12 bedverhogers gratis kunt lenen.

Bedverhogers zijn voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.
Specificaties
Hoogte 18 cm
Maximaal gebruikersgewicht 180 kg
Productgroep Leen bedverhogers + kraam
Web Sort Order 1000
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden