Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bedleestafel Nr. 20010

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bedleestafel
Nr. 20010
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De bedleestafel bestaat uit een vast onderstel en een dubbel blad. Het onderstel is voorzien van vier kunststof wielen. Het grootste blad (60 x 40 cm) heeft een opstaande rand, en daardoor wordt voorkomen dat voorwerpen van de tafel vallen. Op het kleine blad (15 x 40 cm) kun je bijvoorbeeld een kopje koffie zetten.

Je kunt de hoogte en de hoek van de bedleestafel naar wens instellen. Het kleinste blad is alleen in hoogte verstelbaar.

Een bedleestafel is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen
Gebruiksaanwijzing Bedtafel.pdf
Specificaties
Breedte 15-60 cm
Hoogte verstelbaar 74-110 cm
Maximaal draagvermogen 5 kg
Productgroep Leen bedleestafels
Web Sort Order 910
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden