Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Babyweegschaal digitaal Nr. 50300

Prijs
€ 3,20
per dag
Binnen 1 werkdag geleverd Binnen 1 werkdag geleverd Binnen 1 werkdag geleverd
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Babyweegschaal digitaal
Nr. 50300
€ 3,20
per dag
Er is geen maximum huurperiode. Let op: bij langer huren kan kopen voordeliger zijn
Je ontvangt elke vier weken een factuur
Omschrijving
Deze Babyweegschaal berekent op 10 gram nauwkeurig het gewicht van jouw baby. Ideaal om de groei van je baby in de gaten te houden, maar ook om na te gaan hoeveel voeding hij/zij opneemt. Dit laatste kan worden bepaald door hem/haar voor en na het geven van de voeding te wegen.

Gebruik
Voor gebruik is het noodzakelijk dat de  Digitale Babyweegschaal op een droge, stabiele, stevige en vlakke ondergrond staat. Bovendien moet de weegschaal horizontaal staan. Alle voeten – in totaal 4 stuks – moeten contact maken met hetzelfde oppervlak.

Automatische uitschakeling
Deze Digitale Babyweegschaal heeft een maximaal gebruikersgewicht van 20 kg. Het gewicht kan aangegeven worden in Kg (Kilogram) of in Lb (Libra of Pound). Na 5 minuten schakelt de weegschaal automatisch uit, als deze niet gebruikt wordt. Het laatst gemeten gewicht wordt automatisch opgeslagen.

De weegschaal wordt inclusief tas geleverd. Ideaal, om de weegschaal veilig op te bergen. Let op: geleverd exclusief batterijen.

Indien je dit artikel huurt is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding en/ of productspecificaties op deze site. 

Voor huurproducten vragen wij voorafgaand een borg. Het borgbedrag is afhankelijk van het product dat je wilt huren. Als je het artikel (niet beschadigd en compleet) retourneert ontvang je jouw borg retour.

Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Babyweegschaal.pdf
Digitaal babyweegschaal.pdf
Specificaties
Productgroep Huur babyweegsch kraam
Web Sort Order 900
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
 
Laden
Laden