Babywatcher: zelfstandig thuis echo’s maken

maandag 21 maart 2016

De zwangerschap is een mooie, bijzondere periode. Een periode waarin nieuw leven zich ontwikkelt. In het algemeen (uitzonderingen daargelaten) zijn de ‘standaard’ termijnecho rond de 10 weken en de 20-wekenecho de enige momenten waarop een kijkje genomen kan worden naar dit nieuwe leven. De kans is groot dat u dit veel vaker wilt doen en (eventueel) wil delen met uw intimi. De Babywatcher maakt dat mogelijk! Gemakkelijk, vertrouwd en veilig te gebruiken in uw eigen omgeving.

De Babywatcher is een baanbrekend, innovatief en uniek apparaat dat tijdens de ontwikkelingsfase uitgebreid is getest door medische professionals en zwangere vrouwen. Zodoende is de technologie volledig geoptimaliseerd, zodat iedereen – ook zonder medische achtergrond – thuis gebruik kan maken van de Babywatcher. Met als doel u meer momenten te geven met uw baby’tje, via pret-echo’s en filmpjes. De scanbeelden zijn praktisch hetzelfde als bij een medisch specialist; een 2D-aanzicht van uw kindje.
Let op! De Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet worden gebruikt voor medische doeleinden. Het blijft hierom belangrijk om een medisch specialist te bezoeken, voor al uw medische vragen tijdens de zwangerschap.

De Babywatcher kunt u via Vegro exclusief bestellen via deze link: www.mybabywatcher.com/shop/vegro.
Hierbij heeft u de keuze uit 3 pakketten: basic, premium en all-in-one. Lees hier meer over de Babywatcher en wat elk pakket exact inhoud.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)