Augustus Aanbiedingenmaand!

vrijdag 02 augustus 2013

De opruiming gaat door in augustus! Nu tot maar liefst 50% korting op geselecteerde artikelen. Wees er snel bij, want OP = OP!

Alecto digitale babyfoon

 

Alecto MBP-16 Digitale DECT Babyfoon van € 99,90 voor € 49,95
De Alecto MBP-16 is een digitale babyfoon met een bereik tot 300 meter. De 100% storingsvrije babyfoon is uitgerust met een zeer gevoelige microfoon. Zelfs de kleinste geluidjes die uw baby maakt worden geregistreerd. Bestel nu!

 

 

Fysic draadloze DECT telefoon

 

Fysic FX-7800 Draadloze DECT Telefoon van € 49,90 voor € 24,95
De Fysic FX-7800 is een 100% storingsvrije (DECT) draadloze telefoon, met een bereik tot 300 meter. Zeer geschikt voor slechtzienden dankzij het verlichte display (1,6’’ inch) en toetsenbord, met extra grote cijfer- en letterweergave. Bestel nu!


 

Avent ISIS borstpomp

 

Avent Isis Borstpomp met Fles en Speen van € 54,99 voor € 43,99
Met de Avent Isis Borstpomp komt de moedermelk rechtstreeks in de bewaarfles terecht. Op de fles, met een inhoud van 125 ml, kan de bijgeleverde speen worden geplaatst om de baby direct te voeden. De borstpomp heeft dezelfde werking als een zogende baby. Bestel nu!

 

Medisana MTS Bovenarmbloeddruk

 

 

Medisana MTS Bovenarmbloeddrukmeter van € 69,90  voor € 34,95
De Medisana MTS is een volautomatische bovenarmbloeddrukmeter voorzien van een extra groot display. Op de digitale display worden datum, tijd en resultaten uit de metingen van uw hartslag, diastole en systole getoond. Bestel nu!

 

 

Omron Stappenteller walking style

 

Omron - Walking Style III - Stappenteller van € 39,90   voor € 19,98
De Omron Walking Style III is meer dan alleen een stappenteller. Hij meet niet alleen de tijd en het aantal stappen dat u aflegt, maar ook uw energieverbruik en het aantal verbrande calorieën per dag. Ideaal voor dagelijks gebruik. Bestel nu!

 

 

Avent startersset

 

Avent Startersset van € 32,99 voor € 26,39
De Avent Startersset bestaat uit de eerste benodigdheden voor het geven van flesvoeding aan pasgeboren baby’s. De set bestaat uit 2x Avent Classic Fles 125 ml, 2x Avent Classic Fles 260 ml, 1x Avent Classic Speen New Born, 1 x Avent Classic Speen 1 Maand, 1x Avent Fles- en Speenborstel en 1x Avent Fopspeen. Bestel nu!

 

Medisana Medistyle Manicure Pedicure

 

Medisana Manicure/Pedicure Medistyle van € 59,90 voor € 29,95
De Medisana Manicure/Pedicure Medistyle behandelt en verzorgt uw handen en voeten. Nagels en nagelriemen zien er weer piekfijn uit en eelt verdwijnt als sneeuw voor de zon. Wilt u specifieke gebieden behandelen? Schakel het LED-licht in. En wees niet bang dat u te hard drukt op het apparaat. Indien u teveel druk uitoefent, schakelt het automatisch uit. Ook geschikt voor diabetici. Bestel nu!

 

Medisana Medinose

 

Medisana Medinose Anti-Allergie Apparaat van € 69,90  voor € 34,95
Heeft u last van allergische klachten veroorzaakt door pollen, huisdieren of huisstofmijt? De Medisana Medinose biedt uitkomst!  Een verstopte neus, loopneus, niezen en geïrriteerde of jeukende ogen zijn verleden tijd met het gebruik van dit anti-allergie apparaat.  De Medinose is klinisch getest en veroorzaakt geen bijwerkingen. Bestel nu!
 

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)