Laatste vacatures

 • Medewerker Hulpmiddelenbeheer - Katwijk ZH
  woensdag 10 april 2019
  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Hulpmiddelenbeheer. Ben jij diegene die we zoeken?
  Lees verder
 • Medewerker Thuiszorgwinkel - Lisse
  zondag 07 april 2019
  Wij zoeken een medewerker thuiszorgwinkel die voor minimaal 24-32 uur per week het Expertisecentrum Hulpmiddelen in Lisse wil komen versterken
  Lees verder
 • Medewerker technische dienst
  donderdag 04 april 2019
  Voor de afdeling Service en Onderhoud zijn wij op zoek naar een Medewerker technische dienst voor 40 uur per week.  
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Anti Decubitus (AD) Verpleegkundige - Kerkrade

woensdag 17 oktober 2018
Standplaats / regio
Kerkrade / regio Zuidoost

Uren per week
24 uur – 40 uur

Functieomschrijving

Binnen Vegro hebben wij een specialistisch team dat gespecialiseerd is in het voorkomen en genezen van decubitus bij onze klanten. Onze Anti Decubitus Verpleegkundigen houden zich bezig met het indiceren en herindiceren van anti decubitus materialen die progressief en curatief meewerken aan het voorkomen dan wel genezen van de decubitusproblematiek. Deze indicaties worden zowel telefonisch als per huisbezoek door onze Verpleegkundige afgenomen.

Je werkzaamheden verricht je volgens de richtlijnen van de zorgverzekeraars in Nederland waarmee Vegro contracten heeft. Jij zorgt er samen met het team voor dat de eisen van de zorgverzekeraar vertaald worden naar operationele activiteiten.

Ambities heeft Vegro zeker met de afdeling: wij hebben de intentie om de absolute specialist te worden op het gebied van decubitus. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s die samen met de afdeling dé specialist willen worden op dit gebied. Daarbij hoort natuurlijk ook dat we de komende jaren werken om de dienstverlening nog verder te professionaliseren, waarbij wij jouw hulp nodig hebben!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar Verpleegkundigen met minimaal niveau 4/5 en een geldende BIG registratie. Het is mooi als je in bezit bent van het WCS certificaat ‘Aandachtsvelder decubitus’, maar als je dit nog niet hebt bieden wij de mogelijkheid om dit alsnog te behalen. Om de huisbezoeken te kunnen doen heb je een rijbewijs B nodig.

En verder

Bieden wij een verpleegkundige baan met de voordelen van een kantoorfunctie, je werkt namelijk voornamelijk op kantoordagen en –tijden. Echter zijn wij een organisatie die 24/7 bereikbaar en beschikbaar is voor onze klanten. Daarom vragen wij of je af en toe op zaterdag werkt om vanuit de afdeling toch onze klanten te kunnen bedienen. We zijn op zoek naar kandidaten die graag specialist willen worden op dit vakgebied en het leuk vinden om werkzaam te zijn in een zelfstandige functie.  Je staat niet alleen stevig in je schoenen, maar laat ook zien en merken dat jij dé specialist bent op het gebied van (Anti) Decubitus.
Ben je enthousiast, weet je van aanpakken en kan je de verantwoordelijkheid van een zelfstandige functie dragen? Dan komen wij heel graag met jou in contact om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat kunnen wij bieden?

Vegro gaat niet alleen dingen van jou vragen, wij hebben ook wat te bieden, namelijk;
Je krijgt van ons natuurlijk maandelijks een goed salaris, maar nog veel belangrijker: je kan meebouwen aan een groeiende organisatie en afdeling. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. We hebben interne trainers die het uiterste uit je halen zodat  jij en de organisatie de dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij FiscFree waarmee je voordelig producten en diensten kan aanschaffen.

Enthousiast?
Ben je enthousiast over deze vacature? Kan je niet wachten om wat voor onze organisatie en klanten te kunnen betekenen? Schrijf ons een motivatiebrief waarin jij aangeeft wat je voor ons kan betekenen. Wanneer je klaar bent met je brief en je CV kan je deze via de website uploaden of sturen naar sollicitatie@vegro.nl.

Heb je nog vragen over de vacature, stel ze gerust. Je kan contact opnemen met onze afdeling P&O. Zij kunnen je alles over deze functie vertellen. Deze vragen kan je zowel telefonisch als per mail stellen (sollicitatie@vegro.nl) .

Mocht je na vier weken niets van ons horen, mag je er helaas vanuit gaan dat je niet tot de geselecteerde kandidaten behoort. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten