Alles om goed te kunnen slapen

dinsdag 15 augustus 2017

Zoals u wellicht al weet, moeten mensen steeds langer thuis blijven wonen. Dit is soms niet altijd even veilig. Vegro heeft verschillende hulpmiddelen in het assortiment waardoor u lang en veilig gebruik kunt maken van uw eigen slaapkamer. Een aantal van deze hulpmiddelen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Verpleegbedden
Wanneer u ouder wordt, bestaat de kans dat u steeds meer op bed moet liggen. Het is belangrijk dat u op een goed bed ligt dat zorgt voor comfort. Een seniorenbed is hiervoor een goede keuze voor u. Zo behoudt u al het comfort terwijl u op bed ligt. Wanneer u verpleegt moet worden terwijl u op bed ligt, is een hoog/laagbed voor u de beste optie.

Medische matrassen
Naast dat u bed comfort moet bieden, is een goed matras even belangrijk. Als u veel draait in uw slaap en daardoor moe wakker wordt, is het een optie om een matras van traagschuim te kopen. Dit matras zorgt ervoor dat het gedraai tegen gehouden wordt. Als u langdurig op bed ligt, is het belangrijk dat u decubitus voorkomt. Kies daarom voor een anti decubitus matras. In onze webwinkel vindt u diverse anti decubitus matrassen.

Medische bedhulpmiddelen
Verhoog uw lig- en slaapcomfort met bedhulpmiddelen. In ons assortiment hebben wij diverse soorten bedhulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan:
Beddouches;
Katheterzakhouders;
Papegaaien en triangels;
Nachtkastjes;
Bedverhogers.

Een compleet overzicht van alle handige bedhulpmiddelen, vindt u hier.

Wilt u meer weten over bovengenoemde artikelen of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen. Neemt u ook gerust een kijkje in één van onze winkels of webwinkel.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)