Filters

Thuisecho

Vijf redenen waarom je een thuisecho wil maken

Hoera je bent zwanger! Je kijkt natuurlijk uit naar de eerste echo, waar je eindelijk je kindje kunt bewonderen. De meeste echo’s worden gemaakt rond de tien weken en daarna rond de twintig weken. Maar hoe leuk zou het zijn als je thuis op de bank een echo kunt maken wanneer jij dat wilt. Gelukkig kan dit met een pretecho van Babywatcher! Hierdoor kan jij zelf tussendoor je baby bewonderen en delen met familie en vrienden.

Wij geven je vijf redenen waarom je een thuisecho wil maken.1. Omdat je een speciaal moment wil delen

Zwanger zijn is iets heel bijzonders, en hoe leuk is het dan om deze mooie ervaring te kunnen delen. Een pretecho is zoals het woord al zegt: voor pret en plezier. Er is geen medische noodzaak en daarom kan jij een pretecho gewoon thuis op de bank maken. Babywatcher heeft onderzoek gedaan naar de veiligheid van de echo en heeft deze met een team van medisch experts ontwikkeld, speciaal voor ouders thuis. De gebruikte intensiteit van geluidsgolven is minder dan in het ziekenhuis.

2. Omdat je niet kunt wachten

Kun jij niet wachten op je volgende echo, of wil je gewoon in alle rust thuis genieten terwijl je je kindje bekijkt? Gebruik dan een thuisecho! De beste beelden kun je zien tussen de 10 en 32 weken. Kun je niet wachten om uit te vinden of jouw mini-me een jongen of een meisje is? Als je goed zoekt kun je het geslacht van je baby misschien wel ontdekken. Omdat het detailniveau van de Babywatcher niet zo hoog is als bij de verloskundige, is de thuisecho vooral een leuke beleving. Bijvoorbeeld tijdens een gender reveal party of een babyshower.

3. Om de opa’s en oma’s mee te laten genieten

Je kunt de thuisecho gewoon thuis uitvoeren. Wel zo leuk als je bijvoorbeeld de toekomstige opa en oma ook wil laten meegenieten.

4. Een leuke beleving tijdens een feestje

De echo wordt ook vaak ingezet als cadeautje voor een gender reveal party of baby shower. Je huurt de Babywatcher al vanaf 3 dagen en kunt kiezen voor een huurperiode van 3, 7 of 10 dagen. Helemaal aan te passen aan jouw wensen.

5. Omdat je deze bijzondere periode wil vastleggen

Na een beetje oefenen, kun je al mooie beelden vastleggen met de thuisecho. Op deze manier creëer je 2D zwartwit beelden die je gemakkelijk kunt uploaden naar je telefoon. Super leuk als om beeldmateriaal van je kindje te hebben. En jij kiest zelf wat je vastlegt!

Dankzij onze samenwerking met Babywatcher, kun je een echoapparaat huren om in alle rust je baby te kunnen bewonderen. Meer informatie over het huren van de Babywatcher lees je hier.Hulpmiddelen voor je zwangerschap

Bij Vegro kan je verschillende producten voor je zwangerschap kopen, lenen of huren. We helpen je graag in elke fase van je zwangerschap en bevalling met de juiste hulpmiddelen. 


Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden