Zorgtechnologie

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen biedt een scala aan technologische hulpmiddelen aan, zowel aan onze consumenten als onze zakelijke relaties. De grote vlucht in innovatieve producten en diensten staat echter nog in de kinderschoenen.

Als Expertisecentrum moeten we de taal leren spreken van de toekomstige gebruiker. We zijn altijd op zoek naar de behoeften van de zorgvrager, zorgverlener en de tussenkomende partijen en zoeken constant naar nieuwe oplossingen.

Zorgtechnologie is over het algemeen succesvol indien wordt voldaan aan drie voorwaarden:
  • Het creëert waarde voor de klant (vitaliteit, gezondheid);
  • het voegt iets toe voor de professionele zorgverlener (betere zorg, efficiëntieslag);
  • het verlaagt zorgkosten voor de consument en de betalende partij.
In de dagelijkse praktijk van de zorgprofessional blijkt het gebruik van nieuwe technologie en de koppeling met andere technologieën moeizaam te verlopen. Bovendien is het vaak lastig om nieuwe technologieën te financieren. Dit zijn signalen waar Vegro goed naar luistert. We proberen om partners te ondersteunen in de bewustwording van de mogelijkheden. De sceptische houding jegens technologie is niet houdbaar. In potentie lost technologie per definitie meer op, maar dan moet het servicemodel wel goed zijn. We willen bijvoorbeeld dat onze kwetsbare dierbaren op afstand goed gemonitord kunnen worden op het gebied van veiligheid en geborgenheid.

We houden u hier op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van eHealth, IOT, domotica, robotica, medische apps, PGO’s, geïntegreerde zorgsystemen, data en sensoren.

Om innovatie in de zorg verder toegankelijk te maken heeft Vegro de dienst Innovatie & Onderzoek. Deze dienst stelt zorginstellingen in staat om gemakkelijk innovatieve producten te huren, zodat deze producten voor iedereen toegankelijk kunnen zijn. 
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten