Niet-aangeboren hersenletsel


Hulpmiddelen voor niet-aangeboren hersenletsel (NAH) 


Er zijn diverse hulpmiddelen die jouw leven comfortabeler kunnen maken, indien je een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebt. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je zelfredzaam kunt blijven, zowel binnen- als buitenshuis. Hulpmiddelen kunnen jou bijvoorbeeld begeleiden in het aan- en uittrekken van kleding of het wassen van jouw haar. Wij hebben de beste hulpmiddelen voor mensen met NAH verdeeld in drie groepen: wonen, bewegen en dagelijkse activiteiten.

Wonen
Bewegen
Dagelijkse activiteiten

Dementie en alzheimer hulpmiddelen


Er zijn specifieke hulpmiddelen voor mensen met dementie. De hulpmiddelen helpen jou om zo zelfstandig mogelijk te blijven. Passende hulpmiddelen bij dementie/alzheimer kunnen bijvoorbeeld een geheugensteuntje bieden en daarmee uw leefgemak verbeteren. Wij hebben de meest relevante hulpmiddelen op een rijtje gezet, bestemd voor zowel mensen met dementie als voor mantelzorgers:

Advies gps-trackers voor dementie


Indien jij dementerend bent, is er altijd een kans dat je verdwaalt raakt. Gelukkig zijn er steeds meer apparaten die op basis van gps jouw locatie bijhouden en een signaal sturen naar jouw zorgverlener of mantelzorger, mocht je afdwalen. Gps-trackers en alarmhorloges geven jou veel vrijheid: je kunt zelfstandig op pad gaan en bent gemakkelijk te vinden als je verdwaalt. Voor jouw verzorger of mantelzorger geeft personenalarmering een veilig gevoel, want als jij hulp nodig hebt, krijgen zij meteen een signaal via de gps-tracker of het gps-horloge.

Ons volledige aanbod gps-trackers, gps-horloges en antidwaalpakketten vind je hier.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten