Niet-aangeboren hersenletsel

Hulpmiddelen voor niet-aangeboren hersenletsel (NAH) 

Er zijn diverse hulpmiddelen die uw leven comfortabeler kunnen maken indien u niet-aangeboren hersenletsel (NAH) heeft. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u zelfredzaam kunt blijven, zowel binnens- als buitenshuis. Hulpmiddelen kunnen u bijvoorbeeld begeleiden in het aan- en uittrekken van kleding of het wassen van uw haar. Wij hebben de beste hulpmiddelen voor mensen met NAH verdeeld in vier groepen: wonen, bewegen en dagelijkse activiteiten.


Wonen

Bewegen

Dagelijkse activiteiten

Dementie en alzheimer hulpmiddelen

Er zijn specifieke hulpmiddelen voor mensen met dementie. De hulpmiddelen helpen u om zo zelfstandig mogelijk te blijven. Passende hulpmiddelen bij dementie/alzheimer kunnen bijvoorbeeld een geheugensteuntje bieden en daarmee uw leefgemak verbeteren. Wij hebben de meest relevante hulpmiddelen op een rijtje gezet voor mensen met dementie en mantelzorgers:

Advies gps-trackers voor dementie

Er is altijd een kans dat u verdwaalt als u dementie heeft. Gelukkig zij er steeds meer apparaten die op basis van gps uw locatie bijhouden en een signaal sturen naar uw zorgverlener of mantelzorger als u afdwaalt. Gps-trackers en alarmhorloges geven u veel vrijheid: u kunt zelfstandig op pad gaan en bent makkelijk te vinden als u verdwaalt. Voor uw verzorger of mantelzorger geeft personenalarmering een veilig gevoel, want als u hulp nodig heeft, krijgen zij meteen een signaal via de gps-tracker of het gps-horloge.


Ons volledige aanbod gps-trackers, gps-horloges en antidwaalpakketten vindt u hier.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten