Filters

Advies gps-trackers voor ouderen bij dementie

Voor mensen met dementie bestaat er altijd een kans om verdwaald te raken. Als naaste is dit een angstig idee, zeker als iemand in een gevorderd stadium van dementie is. Je doet wat je kunt als naaste, maar bent niet altijd in de gelegenheid om er te zijn. Gelukkig zijn er steeds meer apparaten die met gps de locatie in de gaten kunnen houden. Mocht het dan toch gebeuren dat iemand met dementie verdwaald raakt, dan kun je als zorgverlener, mantelzorger of naaste die persoon weer snel terugvinden.

Ook voor de persoon die dementerend is, is dit een fijn idee. In de beginfase van dementie kun je nog veel zelf, maar kan vergeetachtigheid al wel voorkomen. Het kan dus ook gebeuren dat je dan verdwaald raakt. Gps-trackers en alarmhorloges geven jou veel vrijheid: je kunt zelfstandig op pad gaan en bent gemakkelijk te vinden als je verdwaalt.

De Wuzzi Alert gps-trackers bij dementie


Wuzzi Alert is een gps-tracker die overal werkt, zowel buiten als binnen. De krachtige gps zorgt voor een juiste bepaling van de positie. Ook beschikt elke Wuzzi Alert over een alarmsysteem. Met een druk op de alarmknop sta jij in contact met de alarmcentrale, of jouw contactpersoon. Jouw locatie is daarbij bekend.

Welk type gps-tracker iemand nodig heeft, verschilt per persoon. Bij Vegro hebben wij voor ieder wat wils. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gps-horloge voor ouderen,  of juist naar iets kleins voor om je nek of in de broekzak? Je vindt het bij Vegro.

Wuzzi Watch Orion

De Wuzzi Watch Orion is een modern senioren horloge. Het heeft een gps-functie en alarmknop, maar ook een stappenteller en hartslagmeter. Ideaal, om even jouw waardes te checken. De Watch Orion is spatwaterdicht*.

Wuzzi Alert Pebbles

De Wuzzi Pebbles heeft een grote en heldere SOS-knop. Je draagt het lichtgewicht apparaatje gemakkelijk om de nek, in de broekzak, of aan de broekriem of sleutelbos. En de Wuzzi Pebbles kan zelf mee onder de douche!

Wuzzi Alert Pearl

De Wuzzi Pearl is een mooi en stijlvol model van de Wuzzi Alert. Dit apparaatje draag je bijvoorbeeld als een sieraad om je nek, maar kan ook prima in de broekzak. De alarmknop is aan de zijkant bevestigd, en is daardoor minder opvallend.

Wuzzi Watch Indi

De Wuzzi Watch Indi is een kleiner horlogemodel, maar minstens zo modern als de Wuzzi Watch Orion. Naast de gps-functie en alarmknop die het horloge heeft, is de Watch Indi straalwaterdicht. Je kunt er dus mee douchen.

 

Abonnementen


Als gebruiker van de gps-trackers van Wuzzi kun je kiezen uit twee abonnementen:
  • Het Wuzzi Alert Social abonnement: jij bepaalt zelf wie jouw contactpersoon is in een alarmerende situatie. Dit kunnen bijvoorbeeld familieleden, buren of mantelzorgers zijn. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen één voor één gebeld, net zo lang tot er contact is. Dit abonnement kost € 8,95 per maand (en €0,18 per minuut) en is per maand opzegbaar;
  • Het Wuzzi Alert Professioneel: de alarmcentrale is jouw contactpersoon. Deze kun je dag en nacht bereiken. In een noodsituatie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, en anders worden de contactpersonen één voor één gebeld om jou te helpen. Dit abonnement kost €13,95 per maand (en € 0,18 per minuut) en is per maand opzegbaar.
* De Wuzzi Watch Orion is spatwaterdicht. Dit betekent dat je met de Wuzzi in de regen kunt lopen. Let op! De Wuzzi Watch Orion kan niet mee onder de douche, in het zwembad of in de zee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden