Filters

Waarom Vegro?

Al meer dan 35 jaar dé leverancier in hulpmiddelen

Al meer dan 35 jaar kunnen klanten bij Vegro terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Denk aan een rollator om je zelfstandigheid te vergroten en aan een saturatie- of bloeddrukmeter om je gezondheid in de gaten te houden. We zijn er voor al jouw zorgvragen en onze medewerkers helpen daar graag bij. In onze zorgwinkels door heel Nederland, de webwinkel of via de adviseur aan huis.

Samen met jou kijken we naar wat wél kan. Als dienstverlener van zorghulpmiddelen helpt Vegro de regie over het eigen leven te houden. Vegro, al meer dan 35 jaar dé leverancier van hulpmiddelen. Samen zorgen we ervoor.Altijd een zorgwinkel bij jou in de buurt

Met zorgwinkels door heel Nederland, is Vegro altijd bij jou in de buurt. Kom eens langs! Onze deskundige medewerkers staan klaar met persoonlijk advies en aandacht voor jou.

Vind jouw Vegro zorgwinkel.

groot online assortiment

Groot online assortiment

Bestel jouw hulpmiddelen bij Vegro! Vind voor iedere situatie een passend hulpmiddel in onze uitgebreide webwinkel.

  • .Veel uit voorraad leverbaar
  • .Vaak de volgende dag al in huis
  • .Optie om hulpmiddel af te laten stellen

Persoonlijk advies aan huis

Kun jij niet naar Vegro komen? Dan komen wij naar jou! Onze adviseur aan huis komt bij jou langs voor persoonlijk advies en een demonstratie van verschillende hulpmiddelen. Helemaal gratis en vrijblijvend!

adviseur aan huis

De juiste hulpmiddelen kunnen je leven veranderen

"Vaak worden de mogelijkheden op het gebied van hulpmiddelen onderschat. Maar er zijn meer oplossingen dan je denkt om het leven comfortabeler en veiliger te maken. Schakel een adviseur aan huis in! Dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jou.”  Adviseur Matthijs
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden