Training "Mindset op zorginnovatie"

Dit betreft een drie uur durende geaccrediteerde training wat inhoudt dat de training goed is voor drie accreditatiepunten (kwaliteitsregister V&VN).
 
Het resultaat van de training is dat de deelnemers zich bewuster worden van de  mogelijkheden van het inzetten van nieuwe technologische hulpmiddelen voor hun cliënten.

Doelgroep
De training is voor zorgmedewerkers, ergocoaches, ergotherapeuten, inkopers en andere mensen die geïnteresseerd zijn zorginnovatie en de mogelijkheden hierbij.
 
Beschrijving
De training richt zich op medewerkers om hen in hun dagelijkse werkzaamheden bewuster te maken van de inzet van technologische hulpmiddelen voor hun client(en). De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen (voor)oordelen m.b.t. de inzet van deze hulpmiddelen. Gedurende de training leren zij deze eerste persoonlijke gedachte om te buigen en vanuit klantbelang in te zien dat deze hulpmiddelen van meerwaarde kan zijn. Naast deze bewustwording zullen meerdere hulpmiddelen gepresenteerd worden. Afrondend zal er een spel gespeeld worden waar d.m.v. casuïstiek, de klantwaarde aan het juiste hulpmiddel gematcht kan worden.
In deze training streven we ernaar om vanuit bewustwording en kennis de klantwaarden in het gebruik van technologie te kunnen signaleren en te initiëren.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten