Huur innovatieve producten met de uitprobeerservice van TSN

Samen met een van haar belangrijkste partners, TSN, is Vegro de uitprobeerservice van innovatieve producten gestart.

Wie is TSN?


TSN biedt verpleging en verzorging aan, met daarbij veel aandacht voor haar regio. TSN staat dicht bij haar cliënten, medewerkers en sociale partners. Door kwaliteit, een fijne werkwijze en oplossingsgericht denken te combineren, is het uitgegroeid tot betrouwbare zorgaanbieder. De zorg verandert enorm en dit is voelbaar in de samenleving. Zo innoveert TSN mee met de veranderingen, waarbij ze geloven in de blijvende (meer)waarde van thuiszorg.

TSN en Vegro zijn ervan overtuigd dat de inzet van zorgtechnologie helpt bij het verbeteren van de zorg. Zo geeft het haar cliënten en bewoners meer mogelijkheden om activiteiten langer zelf te kunnen doen en daardoor langer zelfstandig thuis te wonen.

Met ruim 1800 medewerkers op onze drie woonzorglocaties, in onze 85 wijkteams en specialistische teams, levert TSN professionele zorg aan haar cliënten en bewoners. Ze bieden daarnaast personenalarmering en hebben een eigen ledenservice, waarmee cliënten korting kunnen krijgen op comfortdiensten.

Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) zorgt de organisatie altijd van dichtbij en voelen onze cliënten zich echt ‘verzorgd door TSN'.

Je kunt de volgende producten uitproberen


Medewerkers en cliënten van TSN hebben de mogelijkheid om geselecteerde producten gratis uit te proberen. Klik op het product waar jij geïnteresseerd in bent, kies vervolgens voor het onderwerp 'Innovatie' en vul bij vraag/opmerking in over welk product jij meer informatie wil ontvangen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten