Filters

Sta-opstoelen

Het beste advies over sta-opstoelen voor jou

Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven. 

Het kopen van een sta-opstoel kan een grote stap zijn. Wat zijn de mogelijkheden? Wat is jouw prijsklasse? Welk model past goed bij jouw leefstijl? Wij geven je graag advies. Kom langs in eens van onze thuiszorgwinkels of ontvang persoonlijk advies aan huis van onze adviseur aan huis.  Wij staan voor je klaar bij iedere vraag over sta-opstoelen.

Lorum

Bekijk onze video's over de aankoop van een sta-opstoel

.

Tips bij het kopen van een sta-opstoel .

.

Het kopen van een sta-opstoel bij Vegro .

Tips bij het kopen van een sta-opstoel

Wil jij uit je stoel kunnen opstaan zonder de hulp van een ander? Dan is een sta-opstoel iets voor jou! In deze video legt trainster Carly Westrik uit waar je op moet letten bij de aankoop van een sta-opstoel.

Het kopen van een sta-opstoel bij Vegro

Kom naar één van onze zorgwinkels en laat je persoonlijk begeleiden bij de aankoop van jouw sta-opstoel. Onze deskundige medewerkers luisteren naar jouw wensen en behoeften en geven jou een passend advies.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden