Filters

Preventie in, om en buiten het huis: wel zo slim

Maak het dagelijks leven makkelijker

Zelfstandig kunnen leven is goud waard. Door op tijd de juiste preventieve maatregelen te nemen, maak je het dagelijkse leven makkelijker. Vegro helpt je met praktische tips en de juiste hulpmiddelen. Geen (zorg)vraag is ons te gek. Zelfstandig blijven: samen zorgen we ervoor.

Voor elke zorgvraag een hulpmiddel

Wie slim is koopt op tijd de juiste hulpmiddelen. Een ‘helping hand’, handzaam bestek of een comfortabel zitje voor onder de douche: het zijn kleine dingen die het leven aangenamer maken. Ook voor jouw zorgvraag bestaat een oplossing, in de vorm van menselijke ondersteuning of een slim hulpmiddel. Op tijd preventieve maatregelen nemen helpt je om alledaagse situaties, en daarmee zelfstandig leven, makkelijker te maken. Belangrijk voor jou en jouw omgeving.

Slim voor elkaar-tips

De juiste hulpmiddelen en goed advies zijn de beste preventieve maatregelen. Ben je goed voorbereid op de toekomst? Welke dagelijkse bezigheden kunnen nog eenvoudiger? Er zijn meer slimme oplossingen dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan een wandelstok met ingebouwd zitje of aangepast bestek. De Slim voor elkaar-tips van Vegro zijn handige en praktische preventietips die jouw dagelijkse bezigheden versimpelen. Tips om langer thuis te wonen of om een dagje uit soepel te laten verlopen. Maar ook tips om je gezondheid op peil te houden en veilig te bewegen in en om het huis. Slimmer wonen, slimmer eten en slimmer op pad.

Thema's

Lorum

Ga slim op stap

Blijf in beweging om lichaam en geest fit te houden. Met een betere mobiliteit, stabiliteit en flexibiliteit vergroot je jouw vrijheid. Zonder problemen zelfstandig, comfortabel en veilig op pad dankzij onze Slim op stap-tips.

Meer informatie.
Lorum

Slim langer thuis wonen

Vegro’s Slim in huis-tips helpen je langer thuis te blijven wonen. Kleine slimmigheidjes en praktische hulpmiddelen maken jouw huis de fijne en vertrouwde plek die het moet zijn. Comfortabel en veilig wonen dankzij extra wooncomfort.

Meer informatie .
Lorum

Blijf langer gezond

Je gezondheid in de gaten houden en misschien nog belangrijker: eraan blijven werken. Omdat voorkomen beter is dan genezen. Houd de vinger aan de pols met onze Slim en gezond-tips.

Meer informatie.
Lorum

Samen slim aan tafel

Hoe zet je, ondanks kleine ongemakken, toch een smakelijke maaltijd op tafel? Met de juiste hulp en slimmigheidjes kunnen keukenprinsen weer aan de slag en bourgondiërs optimaal genieten.

Meer informatie.

Onze adviseur aan het woord

Lorum

De juiste hulpmiddelen kunnen je leven veranderen.

"Preventie is voorkomen dat iets erger wordt. Preventie is testen of je huis veilig genoeg is en op tijd de juiste hulpmiddelen aanschaffen. Maar preventie is ook op tijd aan de bel trekken." Adviseur Matthijs
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden