Nieuw leven in de brouwerij

Op woensdag 26 september 2018 vond de derde Vegro Publieksacademie plaats. Ditmaal werd deze gehouden in LantarenVenster te Rotterdam. Tijdens deze avond spraken verschillende experts van verschillende disciplines vol enthousiasme over de geboorte en opvoeding van een kindje.

De avond werd gepresenteerd door voormalig Tweede Kamerlid Sabine Uitslag. De sprekers waren Cynthia Meevis, Djanifa da Conceicao , Jolise Martens, Mirella Schouten en tot slot Steven Pont. Elke experts benaderde het onderwerp vanuit zijn/haar eigen perspectief. Zo is er veel verteld over de fases gedurende de zwangerschap, de bevalling zelf, het perspectief van de vader en natuurlijk de opvoeding. Het publiek kreeg bij daarbij veel de kans om vragen te stellen over deze onderwerpen. Al met al was het een inspirerende, leerzame avond.Webinar


In navolging op de publieksacademie organiseerde Vegro op 3 oktober 2018 een webinar. Tijdens deze live webinar kunnen mensen vragen insturen aan ons deskundige panel, bestaande uit een ervaren moeder, leefstijlcoach, gynaecoloog en kraamverzorgster.Meer lezen over de Publieksacademies en onze vorige edities.

Bekijk hier de aftermovie van de avondBekijk hier de sprekers van de avond


Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten