Filters

Maakt bewegen gelukkiger?

Op 16 mei vond de tweede Vegro Publieksacademie plaats in De Balie in Amsterdam. Met veel passie en plezier spraken vier experts op het gebied van bewegen en gezondheid een volle zaal toe!

De avond werd gepresenteerd door voormalig Tweede Kamerlid Sabine Uitslag. De sprekers waren Mark Tuitert, Erik Scherder, Juultje Sommers en Elie Rusthoven. Zij vertelden wat bewegen doet met onze hersenen en lichamelijke gezondheid, elk vanuit een eigen invalshoek. Het publiek had meerdere keren de gelegenheid om vragen te stellen aan het Expertisecentrum.

Bekijk aan de rechterkant alle video's over deze avond!

Webinar
Wij organiseerden op woensdag 23 mei een webinar. Een webinar is een live video, waarin experts uw persoonlijke vragen over bewegen beantwoorden.

Kijkers konden hun vragen insturen, waarna deze beantwoord werden tijdens het webinar.

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen
Bij Vegro kijken we naar wat mensen nog wél kunnen. Als het aan ons ligt, maken we uw leven zo comfortabel mogelijk en houdt u zelf de regie over uw gezondheid. Daarom zijn de gratis Publieksacademies zo belangrijk voor ons: we delen graag onze kennis over gezondheid en gezond blijven met u. Met het thema van 16 mei, bewegen, wilden we laten zien dat iedereen kan bewegen, ongeacht leeftijd en gezondheid.
 
Heeft u vragen over de Publieksacademie of het webinar? Neem contact op via publieksacademie@vegro.nl.

Bekijk hier de aftermovie van deze publieksacademie


Livestream terugkijken:Publieksacademie bewegen vlog:Webinar over bewegen:

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden