Filters

Publieksacademie

Wij delen onze kennis


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil mensen graag helpen om langer zelfstandig te kunnen (blijven) functioneren. Het delen van kennis is hier een onderdeel van. Met onze Publieksacademie informeren wij u over diverse onderwerpen. Dat doen we door inspirerende lezingen te geven binnen het thema positieve gezondheid. Het programma wordt doorgaans gevuld met lezingen van professionals en experts uit verschillende vakgebieden. Tijdens de Publieksacademie kunnen bezoekers op meerdere momenten vragen stellen aan het Expertisecentrum.

In navolging van de Publieksacademie organiseren we altijd een webinar dat live te volgen is via onze website. Een webinar is een live video op het internet, waarin experts uw persoonlijke vragen over het thema van de Publieksacademie beantwoorden.

Wij zijn Vegro


Bij Vegro kijken we naar wat mensen nog wél kunnen. Als het aan ons ligt, maken we uw leven zo comfortabel mogelijk en houdt u zelf de regie over uw gezondheid. Als Expertisecentrum helpen wij u met persoonlijk advies en informatie over belangrijke zorgvraagstukken zoals slapen, bewegen, langer thuis wonen, vitaliteit en positieve gezondheid. Omdat wij onze kennis met u willen delen, organiseren wij de gratis Publieksacademies.


Aanstaande Vegro Publieksacademies:

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden