Publieksacademie

Wij delen onze kennis


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil mensen graag helpen om langer zelfstandig te kunnen (blijven) functioneren. Het delen van kennis is hier een onderdeel van. Met onze Publieksacademie informeren wij u over diverse onderwerpen. Dat doen we door inspirerende lezingen te geven binnen het thema positieve gezondheid. Het programma wordt doorgaans gevuld met lezingen van professionals en experts uit verschillende vakgebieden. Tijdens de Publieksacademie kunnen bezoekers op meerdere momenten vragen stellen aan het Expertisecentrum.

In navolging van de Publieksacademie organiseren we altijd een webinar dat live te volgen is via onze website. Een webinar is een live video op het internet, waarin experts uw persoonlijke vragen over het thema van de Publieksacademie beantwoorden.

Wij zijn Vegro


Bij Vegro kijken we naar wat mensen nog wél kunnen. Als het aan ons ligt, maken we uw leven zo comfortabel mogelijk en houdt u zelf de regie over uw gezondheid. Als Expertisecentrum helpen wij u met persoonlijk advies en informatie over belangrijke zorgvraagstukken zoals slapen, bewegen, langer thuis wonen, vitaliteit en positieve gezondheid. Omdat wij onze kennis met u willen delen, organiseren wij de gratis Publieksacademies.


Aanstaande Vegro Publieksacademies:

Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten