Filters

Logistiek en transport

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is nooit ‘af’. We bewegen mee met de ontwikkeling in de zorg en zijn duidelijk in onze ambitie om te willen innoveren.

Vegro, RePoint, Vodafone, Ericsson en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) werken samen in het 5Groningen project. Het 5Groningen project realiseert via nieuwe 5G technologie beter inzicht in logistieke processen van zorginstellingen. Het doel is om die processen klantgerichter, schoner en efficiënter in te richten.

De vijfde generatie mobiele communicatietechnologie (5G) is nog in ontwikkeling, maar duidelijk is dat 5G kan bijdragen aan het creëren van realtime inzicht in de locatie en status van zorghulpmiddelen. Dit realtime inzicht maakt mogelijk dat logistieke middelen worden gedeeld, zodat de kwaliteit en veiligheid van de zorg verbetert en kosten worden bespaard.

Door toenemende vergrijzing en meer zorg aan huis ontstaan er enorm gefragmenteerde logistieke stromen van zorghulpmiddelen, voedingsmiddelen, medicijnen en andere middelen. Het is een enorme uitdaging deze stromen efficiënt en kosteneffectief in te richten. Er is dus absoluut behoefte aan vernieuwende logistieke oplossingen. Zo is het delen van logistieke middelen en opslaglocaties en kostenflexibiliteit heel belangrijk.
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden
// Progress for freeshipping