Logistiek en transport

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is nooit ‘af’. We bewegen mee met de ontwikkeling in de zorg en zijn duidelijk in onze ambitie om te willen innoveren.

Vegro, RePoint, Vodafone, Ericsson en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) werken samen in het 5Groningen project. Het 5Groningen project realiseert via nieuwe 5G technologie beter inzicht in logistieke processen van zorginstellingen. Het doel is om die processen klantgerichter, schoner en efficiënter in te richten.

De vijfde generatie mobiele communicatietechnologie (5G) is nog in ontwikkeling, maar duidelijk is dat 5G kan bijdragen aan het creëren van realtime inzicht in de locatie en status van zorghulpmiddelen. Dit realtime inzicht maakt mogelijk dat logistieke middelen worden gedeeld, zodat de kwaliteit en veiligheid van de zorg verbetert en kosten worden bespaard.

Door toenemende vergrijzing en meer zorg aan huis ontstaan er enorm gefragmenteerde logistieke stromen van zorghulpmiddelen, voedingsmiddelen, medicijnen en andere middelen. Het is een enorme uitdaging deze stromen efficiënt en kosteneffectief in te richten. Er is dus absoluut behoefte aan vernieuwende logistieke oplossingen. Zo is het delen van logistieke middelen en opslaglocaties en kostenflexibiliteit heel belangrijk.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten