De Leefstijl Academie

De Leefstijl Academie en Vegro


De Leefstijl Academie is een samenwerkingspartner van Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. Bij Vegro zorgen we ervoor dat de gewenste kwaliteit van leven voor vandaag en morgen geborgd wordt door de juiste inzet van hulpmiddelen. Maar we gaan verder dan dat. Vegro is hét Expertisecentrum waarbij er verder wordt gekeken dan alleen hulpmiddelen. We begrijpen dat een onderdeel zijn van de inclusieve maatschappij op een vitale manier van essentieel belang is. Daarom werkt Vegro vanuit de benadering vanuit de positieve gezondheid, waarbij de volledige focus ligt op wat u nog wél kunt met energie en veerkracht.

In de Leefstijl Academie heeft Vegro de partner gevonden om kennis en kunde op dit gebied aan te kunnen bieden aan onze klant. Het aanbod van de Leefstijl Academie wordt gecreëerd waarbij groei en ontwikkeling van mens en organisatie centraal staat, zowel in de breedte als diepte. Het aanbod wordt verpakt in opleidingen, trainingen en lezingen.

Wat kan de Leefstijl Academie voor u als individu betekenen?


De Leefstijl Academie is er voor iedereen die actief wil bijdragen aan de ondersteuning van een vitale leefstijl. De diverse opleidingen zijn ontworpen door professionals in samenwerking met verschillende opdrachtgevers. Vanuit de wetenschap dat goed onderwijs en deskundigheidsbevordering continu ontwikkelt en een organisch proces is, zorgen we ervoor dat ons aanbod altijd actueel is.

U kunt verschillende opleidingen volgen tot bijvoorbeeld leefstijlcoach of vitaliteitscoach. Hierbij krijgt u de unieke mogelijkheid om dit tot een individueel traject te volgen. U wordt gekoppeld aan een docent en de praktijk geldt als leerschool.
Wat kan de Leefstijl Academie voor uw organisatie betekenen?


Vitale medewerkers maken een vitale organisatie. Een vitale organisatie zet zich op haar beurt weer in om het beste uit de medewerker, leider of het team te halen. Vitale medewerkers zijn bevlogen en werken vol energie en passie. Ze halen het beste uit zichzelf en hun omgeving.

Wij zien hoe belangrijk het is om vitaliteit in organisaties te integreren en een onderdeel te laten zijn van medewerkers. Maar we zien ook dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Zoals elke medewerker verdient ook elke organisatie zijn eigen aanpak. Daarom biedt de Leefstijl Academie ook Incompany trainingen en trajecten aan. Hier kan het bestaand opleidingsaanbod als basis dienen, maar dit zal in overleg altijd op maat aangeboden worden.

Wilt u meer over ons aanbod of onze aanpak weten? Ga naar www.deleefstijlacademie.nl voor meer informatie.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten