De hometrainer

Een hometrainer is een ideaal middel om op een eenvoudige manier actief te blijven, en helemaal handig voor wanneer u een abonnement op de sportschool niet ziet zitten. Maar daarnaast kunt u een hometrainer ook inzetten voor een revalidatietraject. Zo kunt u met kleine stapjes weer kracht opbouwen. Voor revalidatie is het belangrijk dat u comfortabel op de hometrainer kunt zitten. Ook is het prettig als een hometrainer niet te veel ruimte in beslag neemt, aangezien u hem bij u in huis plaatst.

Maar wist u dat ook Parkinsonpatiënten – in de vroege fase van de ziekte – enorm veel baat kunnen hebben bij driemaal per week een flink stuk fietsen op hometrainer? Uit onderzoek van het Radboudumc blijkt dat fietsen op de hometrainer de motoriek van Parkinsonpatiënten zo dusdanig verbetert, dat dit te vergelijken is met het effect van medicatie. Sterker nog: intensief bewegen op de hometrainer overtreft de medicatie zelfs. Waar medicatie de symptomen van de patiënt verlicht, kan het fietsen ervoor zorgen dat sommige symptomen van Parkinson zelfs helemaal wegblijven. Meer informatie over dit onderzoek kunt u hier lezen.

Koop NU voordelig de Tunturi Cardio Fit B25 hometrainer 


Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Tunturi Cardio Fit B25 hometrainer extra voordelig, voor € 149,00* (normaal 179,00). Deze hometrainer - inclusief hartslagmeter - kan gebruikt worden voor lichte tot matige trainingen. Perfect dus als u langzaamaan uw conditie weer wilt opbouwen. Door het ergonomisch gevormde zadel en de rugsteun ervaart u bij deze hometrainer extra comfort. Daarnaast zorgen de grote ergonomische pedalen ervoor dat de voet goed in het pedaal valt en voldoende weerstand geeft, waardoor korte maar ook lange trainingen mogelijk zijn. U kunt de zithoogte van de Tunturi Cardio Fit B25 hometrainer verstellen en er is ruimte voor een boek of tablet. Zo kunt u – zonder al te veel geestelijke inspanning – toch flinke kilometers maken! En helemaal ideaal: deze hometrainer is inklapbaar. Dat betekent dat u hem gemakkelijk aan de kant kunt zetten als u even niet aan het trainen bent. 


*Dit product is te verkrijgen in onze webwinkel en in onze winkels. Klik hier voor de voor u dichtstbijzijnde winkel.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten