De daglichtlamp

Daglicht is voor de mens heel erg belangrijk. Zwordt namelijk uw vitamine D gehalte aangevuld, waardoor u zich opgewekter zult voelen. Bij onvoldoende lichtbronnen kunt u last krijgen van bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn, stress of zelfs depressie. Vooral in de winter groeit de behoefte naar zonlicht. Een gebrek hieraan leidt in veel gevallen zelfs tot een ‘winterdip’. Het gebruik van een daglichtlamp kan deze periode een stuk aangenamer maken.  

Doordat het in de winter ‘s ochtends later licht is en ‘s avonds eerder donker wordt, kan bij sommige mensen het dag- en nachtritme van slag raken. U kunt daardoor moeite krijgen met wakker worden of in slaap vallen. Ook in deze situatie kunt u een daglichtlamp gebruiken. Zo kunt u gemakkelijk verlichting brengen in de donkere dagdelen. 

Maar het gebruik van een daglichtlamp brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo heeft het een positief effect op het immuunsysteem en zult u zich er bij dagelijks gebruik energieker door voelen. Ook zorgt het voor verhoogde concentratie en beter zicht, en is een daglichtlamp duurzaam en energiezuinig in gebruik. 

Koop NU voordelig de Beurer TL55 Daglichtlamp


Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u een Beurer TL55 Daglichtlamp extra voordelig, voor € 115,00* (normaal 134,00). 

Met de Beurer TL55 Daglichtlamp heeft u het hele jaar meer energie. De lichtopbrengst van de lamp is namelijk 10.000 lux; de hoeveelheid die wordt aangeraden om de winterblues tegen te gaan. Daarnaast is de lamp volledig UV-straling vrij en flikkert deze niet. U kunt de lichtintensiteit handmatig instellen voor de meest aangename straling (5 niveaus) *Dit product is te verkrijgen in onze webwinkel en in onze winkels. Klik hier voor de voor u dichtstbijzijnde winkel.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten