Filters

Borstkolf huren

Bij Vegro is het mogelijk om een borstkolf te kopen of te huren. Huurkolven zijn vaak krachtiger, bijvoorbeeld de Medela Symphony. Zulke kolven brengen de borstvoeding op gang als dat niet vanzelf gaat. Zodra de borstvoeding op gang is gekomen, kunt u diverse kolfapparaten kopen. De borstkolven worden standaard met Medela Calma speen en fles geleverd.


De keuze tussen een huur- of koopkolf hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Als uw melkproductie op gang moet komen, kunt u het best eerst een huurkolf in huis halen. U kunt dan later altijd nog een eenvoudigere elektrische kolf of handkolf kopen. Stel uzelf ook de vraag hoe vaak u gaat kolven en wanneer. Afhankelijk van de tijd die u ter beschikking heeft, kunt u uw keuze maken.  


Bij regelmatig kolven is het efficiënter om een dubbele, elektrische kolf te gebruiken. Bij minder vaak kolven volstaat een enkelzijde elektrische kolf of een handkolf.


Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) uw borstkolf. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar of neem contact op met onze klantenservice.


Wilt u nog meer gemak? Bekijk dan ook de andere Medela onderdelen. Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze thuiszorgwinkels.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden