Filters

Wat kan Vegro voor jou betekenen?


Vegro is er voor elke zorgvraag. Al meer dan 35 jaar kunnen klanten terecht bij Vegro voor het lenen, huren en kopen van (zorg)hulpmiddelen.

We zien vaak dat mensen (nog) veel willen doen, maar zich beperkt voelen door hun lichamelijke conditie. Bij Vegro willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen, en kijken we naar wat iemand nog wél kan. Persoonlijke veerkracht van mensen staat hierbij centraal.

Wij helpen jou de regie over jouw gezondheid te laten houden, en jouw leven zo comfortabel mogelijk te maken. We kijken niet graag naar de aanwezigheid van beperkingen en ziektes, maar leggen de nadruk op mogelijkheden en gezondheid.

  • Online en offline: compleet assortiment van leen-, huur- en koopartikelen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, via 0900 - 288 77 66.
  • Wanneer nodig thuisbezorgd en afgesteld.
  • Winkels door heel het land.

Lenen van hulpmiddelen

Veel hulpmiddelen kun je voor maximaal 26 weken gratis bij ons lenen. Wij hebben afspraken met vrijwel alle zorgverzekeraars, en regelen voor jou alles met jouw zorgverzekeraar. Voor alle leenhulpmiddelen geldt: voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Lees meer over hulpmiddelen lenen.

Huren van hulpmiddelen

Als je tijdelijk een hulpmiddel nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens het revalideren na een operatie, of kraamhulpmiddelen voor kort voor en na de geboorte van jouw kindje kun je een hulpmiddel of hulpmiddelen huren. Je huurt per dag. Het bedrag dat je betaalt verschilt per hulpmiddel. Lees meer over hulpmiddelen huren.

Kopen van hulpmiddelen

Wij hebben, zowel online als offline, een breed assortiment aan hulpmiddelen voor elke situatie. Van rollators tot hoog-laagbedden, van drempelhulpen tot borstkolven en van bloeddrukmeters tot sta-opstoelen. Je vindt het bij Vegro! Bekijk ons complete assortiment aan hulpmiddelen.

Populaire productcategorieën

Bij Vegro vind je een ruim assortiment aan producten die jou ondersteunen bij jouw unieke situatie. Onderstaande producten worden het meest besteld door onze klanten.

Rollators

Een rollator geeft stabiliteit en zorgt dat je mobiel blijft. Een goede rollator is dan ook erg belangrijk. Vegro heeft een groot aanbod aan betrouwbare rollators, zodat je met een gerust hart veilig de deur uit kunt.

Direct naar het artikel

Bloeddrukmeters

Bloeddruk meten is een goede manier om te checken hoe gezond het lichaam is. Een hoge bloeddruk kan namelijk gevaarlijk zijn. Het is daarom verstandig regelmatig je bloeddruk te controleren.

Direct naar het artikel

Krukken

Kiezen voor de juiste soort krukken is heel belangrijk. Voor loopkrukken - zoals elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken en okselkrukken - ben je bij ons aan het juiste adres!

Direct naar het artikel

Kraamhulpmiddelen

Ga goed voorbereid jouw kraamtijd in met onze kraamhulpmiddelen. Bij ons vind je onder andere borstkolven, bedverhogers, kraamartikelen, babyweegschalen en sluitbanden.

Direct naar het artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden