Laatste vacatures

 • Medewerker ICT - Lisse
  woensdag 17 mei 2119
  Wij zoeken een Medewerker ICT die de onze afdeling in Lisse wil komen versterken!
  Lees verder
 • Medewerker Secretariaat - Katwijk
  vrijdag 19 juli 2019
  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Secretariaat. Ben jij degene die we zoeken?
  Lees verder
 • Medewerker Facilitaire Zaken - Katwijk
  woensdag 17 juli 2019
  Wij zoeken een Medewerker Facilitaire Zaken die voor 24 - 40 uur per week ons team in Katwijk wil komen versterken!
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Administratieve Vakantiekracht - Katwijk

woensdag 19 juni 2019
Standplaats / regio
Katwijk / Noordwest

Uren per week
0 - uren (oproepovereenkomst)

Wij zoeken...

een administratieve vakantiekracht die het gaaf vindt om in de vakantieperiode in een dynamisch bedrijf een bijdrage te leveren aan de verschillende afdelingen.

Als administratieve vakantiekracht heb je een ondersteunende taak binnen de zakelijke dienstverlening van Vegro. Je ontvangt de keuringsrapporten van onze keuringsmonteurs. Je controleert deze, scant ze in en verwerkt ze in ons systeem. Naast deze controlewerkzaamheden geef je ook een terugkoppeling aan onze zakelijke klanten. Als administratief medewerker is het belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat en continue schakelt met de monteurs die op de locaties werkzaam zijn.

Alle werkzaamheden verricht je volgens de richtlijnen van de zorgverzekeraars in Nederland waarmee Vegro contracten heeft. Jij zorgt er samen met het team voor dat de eisen van de zorgverzekeraar vertaald worden naar operationele activiteiten.

De afdeling...

Hulpmiddelenbeheer is een loket voor de zakelijke klant in de zorg. Vegro ontzorgt organisaties in de zorg door hen het beheer van hulpmiddelen uit handen te nemen. Dit ontzorgen bestaat onder andere uit het reinigen, onderhoud en keuren van de hulpmiddelen en inzage verschaffen in de kwaliteit en levensduur van de hulpmiddelen. Als medewerker op dit loket ben je de contactpersoon voor de zakelijke klant en ben verantwoordelijk voor alle aanvragen die de zakelijk klant bij het loket neerlegt. 

Functie eisen...

Wij zoeken een vakantiekracht meteen klantgerichte persoonlijkheid en empathie! Naast uitstekende communicatieve vaardigheden zijn doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en gestructureerd kunnen werken, een oplossingsgerichte instelling en flexibiliteit van essentieel belang voor deze functie.

Wij bieden...

Vegro biedt je een veelzijdige functie bij een groeiend en energiek bedrijf. Je bent werkzaam in een uitdagende werkomgeving. Het team bestaat uit gedreven gemotiveerde, hardwerkende mensen, waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. 

Aanvullende informatie... 

Het kan zijn dat je nog vragen hebt, deze kun je stellen aan onze afdeling P&O.
 
Wij nemen de selectie van nieuwe medewerkers uiterst serieus, om die reden is een passend CV en bijgevoegde motivatiebrief een vereiste. Bij het ontbreken van één van de eerder genoemde documenten nemen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling. Elke sollicitatie nemen wij zorgvuldig in behandeling. Indien wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek nemen wij binnen 4 weken na ontvangst van uw sollicitatie of sluitingsdatum van deze vacature telefonisch contact met u op. Wanneer er geen contact met u is opgenomen kunt u ervan uitgaan dat wij u niet hebben geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.

Interesse...

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Reageer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina! In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten