Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

AD Medium Care Gel/Foamkussen hoogte 6,5 cm Nr. 10010

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
AD zitkussen medium care (gel/foam max 120 kg)
Nr. 10010
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Doordat het AD zitkussen Medium Care gel/foam gevuld is met gel én foam wordt de lichaamsdruk verdeeld over het hele zitvlak, en voelt de cliënt (de zorgvrager) minder pijn. Ook wordt door de gel en het foam de lichaamswarmte beter verdeeld en gelijkmatiger afgevoerd. Dit antidecubituskussen is uitermate geschikt voor cliënten met een gemiddeld tot zwaar gewicht (75 t/m 120 kg).

Het AD zitkussen Medium Care gel/foam is geschikt voor cliënten met een verhoogd risico op decubitus* of met categorie I van decubitus.

*Decubitus is een gelokaliseerde beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel, meestal ter hoogte van een botuitsteeksel. Dit als gevolg van druk of druk in samenhang met schuifkracht. Decubitus wordt onderverdeeld in vier categorieën: I, II, III en IV.

Categorie I: niet wegdrukbare roodheid
Categorie II: blaarvorming of open blaar
Categorie III: oppervlakkige (wond) decubitus
Categorie IV: diepe (wond) decubitus

Het AD zitkussen Medium Care gel/foam is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.
Specificaties
Breedte 43 cm
Hoogte 6,5 cm
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Uitvoering Gel/foam
Productgroep Leen ad zitkussens
Web Sort Order 730
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden