Filters

50% korting op het Sublime matras


Wie goed slaapt, voelt zich overdag fitter en energieker. Zeker in deze bijzondere tijden wordt er meer gepiekerd. Hierdoor ben je misschien meer prikkelbaar en geïrriteerd, met als gevolg een minder goede nachtrust. Een goed matras kan in zo’n geval de ideale oplossing zijn.


Unieke korting


Het Sublime matras van Deron wordt al jaren gebruikt, voornamelijk in de zorgmarkt en wordt dan ook aanbevolen door zorgprofessionals. Dit kwaliteitsmatras is nu voor jou met 50% korting verkrijgbaar. Want een goede nachtrust is voor niemand een overbodige luxe!

Deron verkoopt al jaren zit- en slaapcomfort van de hoogst haalbare Zwitserse topkwaliteit. Natuurlijk voldoet ook het Sublime matras aan deze kwaliteit. Dit blijkt onder andere uit:

  • Gemaakt van HRC koudschuim in combinatie met SensiDence traagschuim.
  • Zones voor extra stabiliteit en ondersteuning.
  • Verlaagt de druk op spieren en gewrichten.
  • Extra goed ademend door open-celstructuur.
  • Ademende en wasbare Tencel-hoes.
  • Verkrijgbaar in alle formaten.


Direct bestellen? Je bestelt het Sublime matras met normale hoes of Sublime matras met incontinentiehoes makkelijk, snel en veilig via onze webwinkel. Gebruik in de winkelwagen bij het veld 'Kortingscode' de code DERONMATRAS50 en de korting van maar liefst 50% wordt direct verrekend. Je betaalt dan geen € 799,- maar € 399,50! Deze prijs is gebaseerd op een matras van 90 x 200 cm. Op alle overige maten is de korting ook 50%. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2021.

Voor meer informatie kun je natuurlijk contact opnemen met onze Klantenservice, via 0900 - 288 77 66. Het matras kan dan ook telefonisch worden aangeschaft, met uiteraard 50% korting.

Gratis en vrijblijvend slaapadvies


Specialisten van Deron geven jou slaapadvies! Bij jou aan huis. Gratis. En geheel vrijblijvend; je zit dus nergens aan vast. Wat is een slaapadvies? Allereerst wordt er gekeken naar de bodem waar het matras op komt te liggen. Dit is de basis van het matras. Daarna kijken we naar een aantal belangrijke persoonlijke voorkeuren zoals:
  • Hoe slaap je het meest?
  • Hoeveel beweeg je?
  • Zijn er specifieke klachten waar rekening mee moet worden houden?
  • Wil je wat zachter liggen of harder liggen?
Slapen is heel persoonlijk. Door samen met jou bovenstaande vragen te beantwoorden, kunnen de specialisten van Deron je vrijblijvend adviseren over het matras dat het beste bij jou past. Ook hierin worden de RIVM-richtlijnen opgevolgd. Interesse? Vraag het gratis slaapadvies direct aan!


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner:Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden