Filters

Exclusieve aanbieding voor jou als lid van Ledenservice ZuidZorg

Jouw nachtrust is onze zorg

Goed slapen is erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor energie voor de volgende dag. Ook helpt het de hersenen gezond te houden. Hoe goed we slapen hangt niet af van het aantal uren dat we slapen, maar van hoe effectief we slapen.  

Het Sublime matras van Deron wordt al jaren gebruikt, voornamelijk in de zorgmarkt en wordt dan ook aanbevolen door zorgprofessionals. Dit kwaliteitsmatras is nu voor jou met 50% korting verkrijgbaar! Maak gebruik van deze actie* en ontvang:

  • .Gratis en vrijblijvend slaapadvies
  • .Exclusieve korting op het Sublime matras: van € 799,- voor € 399,50
  • .Een gratis servicepakket

*Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2023.Gratis slaapadvies bij jou thuis!

Slapen is heel persoonlijk, daarom geven specialisten van Deron jou slaapadvies! Bij jou aan huis. Gratis. En geheel vrijblijvend; je zit dus nergens aan vast.

Wat is een slaapadvies? Allereerst wordt er gekeken naar de bodem waar het matras op komt te liggen. Dit is de basis van het matras. Daarna kijken we naar een aantal belangrijke persoonlijke voorkeuren zoals: hoe slaap je het meest? Zijn er specifieke klachten waar we rekening mee moet houden? Wil je wat zachter of juiste harder liggen?

Lorum

Door samen met jou jouw wensen te bespreken, kunnen de specialisten van Deron je vrijblijvend adviseren over het matras dat het beste bij jou past. Interesse?


Exclusieve korting op het Sublime matras

Deron verkoopt al jaren zit- en slaapcomfort van de hoogst haalbare Zwitserse topkwaliteit. Natuurlijk voldoet ook het Sublime matras aan deze kwaliteit. Dit blijkt onder andere uit:

  • .Gemaakt van HRC koudschuim in combinatie met SensiDence traagschuim.
  • .Zones voor extra stabiliteit en ondersteuning.
  • .Verlaagt de druk op spieren en gewrichten.
  • .Verkrijgbaar in alle standaard formaten.

Daarnaast krijg je bij deze actie een gratis servicepakket! Dit betekent dat wij jouw aankoop bezorgen, monteren én volledig installeren. We nemen zelfs je oude matras mee terug als jij dat fijn vindt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is lekker slapen op je gloednieuwe matras!

Direct bestellen?

Je bestelt het Sublime matras incl. micro-tencelhoes of Sublime matras incl. incontinentiehoes makkelijk, snel en veilig via onze webwinkel. Gebruik in de winkelwagen bij het veld 'Kortingscode' de code DERONMATRAS50 en de korting van maar liefst 50% wordt direct verrekend.

Kom je liever eerst langs in één van onze zorgwinkels?

Het matras eerst uitproberen, voordat je deze koopt? Wij helpen je graag in één van onze zorgwinkels. Kom langs in zorgwinkel Eindhoven en kom vrijblijvend proefliggen.Passend slaapadvies voor iedereen

Lorum
"Wij waren toe aan een nieuw matras. Door het gratis slaapadvies bij ons thuis wisten mijn man en ik welk matras goed zou zijn voor ons. Want iedereen is anders. Daarnaast werden we gewezen op het gratis servicepakket. Door hier gebruik van te maken werd het matras thuis afgeleverd en ons oude matras opgehaald. Ze namen zelfs het verpakkingsmateriaal mee. De service van Vegro die wij gewend zijn!" Helena en Willem

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden