Jouw huis, jouw thuis. Vegro zorgt ervoor.

Langer fijn thuis blijven wonen.


Langer-Thuis-Check afspraak

 € 500.- korting!

Op langer thuis assortiment


Gratis Langer Thuis Check door onze ervaren adviseur aan huis

Soms is het best lastig om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw (woon) situatie. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij speciaal voor leden de Langer Thuis Check aan! Onze adviseur komt vrijblijvend langs bij jou thuis om te kijken welke hulpmiddelen er voor kunnen zorgen dat jij langer comfortabel thuis kunt blijven wonen.

Er zijn verschillende hulpmiddelen die je helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Wil je een aangepast matras, traplift, rolstoel, (binnen-)rollator, scootmobiel of sta-op stoel op maat proberen in je eigen omgeving, voordat je tot aanschaf overgaat? Dat begrijpen we maar al te goed! Onze adviseur aan huis helpt je graag. Vegro kan ook op maat gemaakte hulpmiddelen leveren; helemaal gemaakt op je situatie en afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

€ 500.- korting op het 'langer thuis' assortiment (bij besteding vanaf € 2500)

Is je aankoopbedrag onder de 2.500 euro? Dan ontvang je de standaard 10% ledenkorting.


Zo werkt de Langer Thuis Check

Wat is een adviseur aan huis?

Een adviseur aan huis is bij Vegro een absolute held. Zij zijn de mannen en vrouwen die langsgaan om persoonlijke zorgvragen te beantwoorden. En ze denken met je mee over praktische oplossingen. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. Onze adviseurs zijn getraind om jouw wensen te vertalen naar het voor jou het beste hulpmiddel.

Het maken van een afspraak verplicht je tot niets. De afspraak is 100% vrijblijvend. Wil je het hulpmiddel direct houden? Dat mag. Het papierwerk regelen we later. Denk je er liever nog even over na? Dat is natuurlijk ook helemaal goed. 

Waarom een Gratis Langer Thuis Check?

In jouw omgeving proberen

Uittesten van (zorg)hulpmiddelen. Bij jou thuis en in je eigen buurt. Jou je leven (weer) laten leven is ons doel. 

Vrijblijvend persoonlijk advies  

Geen vraag van jou blijft onbeantwoord. Wat je wensen ook zijn. 

Beoordeeld met een 8.9

Door 6000+ klanten bij Kiyoh, partner van Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle reviews


Hoe werkt de gratis Langer Thuis Check?


Stap 1 Contact opnemen

Je kunt op twee manieren contact opnemen. Telefonisch via 088 – 194 12 60 of online via onderstaand formulier. Kies je ervoor om het formulier in te vullen, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Stap 2  Telefonische afstemming

We bespreken samen je wensen en behoeften. Zo weten we zeker of een afspraak met een adviseur aan huis voor jou de beste oplossing is. Ook stemmen we af welke hulpmiddelen de adviseur meeneemt om te zien en uit te proberen. Samen kijken we naar een geschikt moment waarop de adviseur langs kan komen.

Stap 3  De adviseur komt thuis bij je langs

De afspraak met de adviseur aan huis duurt gemiddeld een uur.

Stap 4  Wil je een hulpmiddel kopen?

Fijn dat je één of meerdere passende hulpmiddelen hebt gevonden die je leven aangenamer maken. Als lid van je thuiszorgorganisatie ontvang je € 500.- korting bij aankoop van minimaal € 2.500.- aan producten. Wilt je er nog even over nadenken? Geen probleem! De afspraak is 100% vrijblijvend.Direct naar afspraak maken


Laden
Laden