Welke mantelzorger verdient een uniek avondje uit?

10 november is de Dag van de Mantelzorg. Hoog tijd om al die stille krachten, die superhelden achter de schermen, eens flink in het zonnetje te zetten! Nomineer een mantelzorger via onderstaand formulier. En misschien wint 'jouw' mantelzorger wel een geheel verzorgd avondje uit voor 2 personen bij de première van dé bioscoophit van dit najaar: Rocco & Sjuul.  

Bij Vegro zijn we er voor iedereen die er iets van wil maken. Die niet bij de pakken neerzit, maar er het beste van probeert te maken. Mantelzorgers zijn volgens ons de superhelden van deze tijd. Daarom is Vegro trotse partner van deze film!

Nomineer mantelzorger

Waarom deze winactie?

Mantelzorgers zijn de steun en toeverlaat van zoveel gezinnen en families. Hun inzet en werk is vaak onzichtbaar. Wij vinden dat ze gezien mogen worden en waardering verdienen. Daarom zet Vegro hen in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg op 10 november.  

Vegro is al bijna 40 jaar dé leverancier van hulpmiddelen. Samen met de klant kijkt Vegro naar wat wél kan. Precies de insteek van de 4,4 miljoen mantelzorgers van Nederland. Geef een mantelzorger op en wie weet wint deze kanjer een onvergetelijke avond uit voor 2 personen!

Flexbox Example
Laden
Laden