Filters
 

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden

Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Hun zorg mag gezien worden en verdient waardering. Daarom zet Vegro hen samen met meerdere partners in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg.

Geef hier een mantelzorger op.  
Lorum
 

Vegro is al méér dan 35 jaar dé leverancier van hulpmiddelen. Vegro staat voor samen zorgen we ervoor. En juist het woord ‘samen’ is het verbindende onderdeel voor gezinnen, families en dierbaren, waar zorg voor elkaar nodig is.

Samen met de klant kijkt Vegro naar wat wél kan. Precies de insteek van menig mantelzorger. Het cement tussen de stenen voor veel mensen in de zorgverlening. Voor velen vanzelfsprekend en juist daarom verdienen zij het om éxtra in het zonnetje gezet te worden tijdens de Dag van de Mantelzorg.

Wie gun jij een verwenpakket?

Vanaf 18 oktober kan jij via deze pagina óf in de Vegro zorgwinkel een mantelzorger aandragen die volgens jou recht heeft op een exclusief verwenpakket. Het verwenpakket kan van woensdag 10 t/m zaterdag 13 november 2021 worden afgehaald in de Vegro zorgwinkel.

Helaas, de inschrijving is gesloten. Het is niet meer mogelijk om een mantelzorger in te schrijven.

Onze partners

Het verwenpakket bestaat uit aantrekkelijke goodies, lekkernijen, magazines en nog veel meer! Wij bedanken onze partners die deze dag mede mogelijk maken en stellen deze graag aan jou voor.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden