Actie! 50% korting op een Deron ViscoCombi matras en gratis bedbodemadvies

woensdag 14 februari 2018

Slapen op het perfecte matras
Veel mensen in Nederland slapen slecht. Moeilijk in slaap komen, onrustig slapen, midden in de nacht wakker worden en vervolgens uren wakker liggen, of `s ochtends te vroeg wakker worden zonder goed uitgerust te zijn. Het zijn allemaal klachten die horen bij slaapproblemen.

Wij vinden het belangrijk dat u goed en lang genoeg slaapt. Daarom ontvangt u nu 50% korting op een ViscoCombi matras*. En als u nu een ViscoCombi matras aanschaft, ontvangt u gratis bedbodemadvies t.w.v. € 59,99 cadeau. Tevens wordt uw nieuwe matras gratis thuisbezorgd en nemen wij uw oude matras retour.

 

LEVERBAAR IN VERSCHILLENDE MATEN.

Een goed matras is essentieel voor een gezonde nachtrust. De ViscoCombi is een zorgvuldig samengesteld matras dat bestaat uit twee lagen schuim. De toplaag is drukverlagend, wat ervoor zorgt dat uw lichaam volledig wordt ondersteund zonder druk te geven op uw spieren en gewrichten. De onderlaag is vervaardigd van HRC-schuim. Dit materiaal biedt u stabiliteit en stevigheid. De ViscoCombi is een comfortabel matras met een uitstekende warmte- en vochtregulering. Na een gezonde nachtrust wordt u uitgeslapen wakker.

Kom voor deze actie naar een Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen of neem telefonisch contact op met onze afdeling verkoop: 0800 - 2 88 77 66 (gratis). Onze adviseurs helpen u graag verder.

* bij afname van een 70 x 200 cm matras.

8
807 Thuiswinkel reviews

Duidelijke en correcte afhandeling van het bestelde. Klantvriendelijk en betrouwbaar.

C.H. Bos 22-6-2018 12:29:32 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)