Wat kan Vegro voor jou betekenen?

Vegro is er voor iedere zorgvraag. Al meer dan 35 jaar kunnen klanten terecht bij Vegro terecht voor het kopen, lenen en huren van hulpmiddelen.

We zien vaak dat mensen (nog) veel willen doen, maar zich beperkt voelen door hun lichamelijke conditie. Bij Vegro willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen en kijken we naar wat iemand nog wel kan. Persoonlijke veerkracht van mensen staat hierbij centraal. Wij helpen u de regie over uw gezondheid te laten houden en uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. We kijken niet graag naar de aanwezigheid van ziekte en beperkingen, maar leggen de nadruk op gezondheid en mogelijkheden.

  • Offline en online een volledig assortiment aan koop-, leen- en huurartikelen
  • Wanneer nodig thuisbezorgd en afgesteld 
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Winkels door het hele land

Kopen van hulpmiddelen

Vegro heeft, zowel online als offline een breed assortiment aan hulpmiddelen voor elke situatie.

Huren van Hulpmiddelen

Wanneer u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft, voor bijvoorbeeld een bezoek van een familielid of een tijdelijke revalidatie, kun je hulpmiddelen huren.

Lenen van Hulpmiddelen

Veel hulpmiddelen kun je voor een korte periode gratis bij ons lenen. Wij hebben afspraken met vrijwel alle zorgverzekeraars en zorg dat je zo snel mogelijk het juiste hulpmiddel in huis hebt.

Populaire productcategoriën

Bij Vegro vind je een ruim assortiment aan producten die jou ondersteunen bij jouw unieke situatie. Deze producten worden het meest besteld door ons klanten

Rollators

Een rollator helpt om in beweging te blijven. Een goede rollator is dan ook erg belangrijk. Vegro heeft een groot aanbod aan betrouwbare rollators, zodat je met een gerust hart de deur uit kunt.

Direct naar het artikel

Bloeddrukmeters

Bloeddruk meten is een goede manier om te checken hoe gezond het lichaam is. Een hoge bloeddruk kan namelijk gevaarlijk zijn. Het is daarom verstandig regelmatig je bloeddruk te controleren.

Direct naar het artikel

Krukken

Kiezen voor de juiste soort krukken is heel belangrijk. Voor loopkrukken, zoals elleboogkrukken, reumakrukken en onderarmschaal- en okselkrukken ben je bij ons aan het juiste adres!

Direct naar het artikel

Kraamhulpmiddelen

Ga goed voorbereid jouw kraamtijd in met onze kraamhulpmiddelen. Bij ons vind je onder andere borstkolven,bedverhogers, kraamartikelen, babyweegschalen, Medela onderdelen en sluitbanden.

Direct naar het artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten