55 Plus Expo in Groningen

vrijdag 20 augustus 2010

Dé beurs voor 55-plussers die u niet mag missen
De 55 Plus Expo in de Martiniplaza is de grootste beurs voor 55-plussers in het noordelijk deel van Nederland.

Écht een dagje uit
Tijdens de 55 Plus Expo kunt u zich uitgebreid laten informeren, adviseren en amuseren. De sfeervolle omgeving prikkelt u tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar u veel kunt ontdekken en beleven.

Een complete beurs
De 55 Plus Expo is een complete huishoudbeurs met een oppervlakte van ruim 7.000 vierkante meter en ruim 100 stands. U vindt er alles over sfeervol Wonen & Leven, Reizen, Beweging & Sport en Hobby & Creativiteit. En een belangrijk onderdeel vormt de informatiemarkt waar non-profit organisaties/instellingen informatie en voorlichting geven over zaken die van belang zijn voor 50-plussers.

Kom ook langs op de Vegro-stand (standnummer 42), u kunt mooie prijzen winnen en profiteren van leuke acties! Niemand verlaat de 55 plus Expo met lege handen!

Sfeervolle ambiance

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van het optreden van seniorenorkesten/-koren en soloartiesten.

Openingstijd
U bent van harte welkom van 8 t/m 12 september 10.00 tot 17.00 uur.

Entreeprijs
Leden van de ouderenbonden betalen slechts € 6,- entree p.p. uw ledenpas (niet leden € 8,-). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa in de Martiniplaza. De kassa's zullen voorzien zijn van speciale 55 Plus Expo borden.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)