100 keer lachen, 100 keer genieten en 100 keer gezelligheid

donderdag 10 augustus 2017

Op dinsdag 8 augustus heeft de Corien de Groot foundation haar 100e optreden gegeven bij Woonservicecentrum ActiVite De Ommedijk te Leiderdorp. Het feestelijke optreden heeft  in het bijzijn van Simone van Veen, manager van de Stichting en medeoprichter van Vegro plaatsgevonden onder het genot van een hapje en een drankje. De bewoners gingen even terug in de tijd met Oud-Hollandse hits van onder andere Willeke Alberti en Wim Sonneveld. Tevens werden er met de loterij mooie prijzen verloot. 

De Corien de Groot Foundation is een Stichting die het mogelijk maakt, bewoners van een bejaarden- of verpleeghuis, een middag of avond ‘mee uit te nemen’ in eigen huis. De Foundation heeft de naam van Corien de Groot gekregen, een van de oprichters van Vegro Verpleegartikelen. De Foundation laat mensen genieten van entertainment, zang en muziek op een manier die Corien graag gewild zou hebben.

Kijk voor meer informatie op www.cdgf.nl

 

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)