Welkom op vernieuwde Vegro website!

donderdag 22 november 2012
Na ruim een half jaar ontwikkelen lanceren we vandaag vol trots onze vernieuwde frisse website met een nieuwe ‘look’ en handige nieuwe functionaliteiten.

Na ruim een half jaar ontwikkelen lanceren we vandaag vol trots onze vernieuwde frisse website met een nieuwe ‘look’ en handige nieuwe functionaliteiten. 

“De vorige website van Vegro heeft het 4 jaar naar tevredenheid gedaan, maar het is tijd voor vernieuwing. Het assortiment groeit, het aantal diensten neemt toe én we hebben de functie gratis lenen toegevoegd aan onze webwinkel. Redenen genoeg om de website eens goed onder handen te nemen” aldus algemeen directeur René Kamerbeek. “We hebben de kennis van professionals in huis gehaald en deze gekoppeld aan de suggesties en aandachtspunten die uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek naar voren zijn gekomen. Dat heeft een prachtontwerp opgeleverd.”

De verandering in lay-out en kleurgebruik vallen direct op. De bedrijfskleuren lichtblauw, donkerblauw en geel zijn subtiel gebruikt op een witte achtergrond, productencategorieën en subcategorieën zijn beter ingedeeld en waar voorheen alleen de nadruk lag op verkoopartikelen worden de mogelijkheden lenen en huren nu ook prominent aangeboden op de webwinkel. Tevens zijn er Social Media iconen aan de website toegevoegd, zodat klanten op het platform naar keuze op de hoogte gehouden kunnen worden van nieuws, acties en evenementen van Vegro.

8.1
331 Thuiswinkel reviews

zeer klantgericht, personeel denkt goed mee

john 28-3-2017 07:14:51 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)