Waar bent u verzekerd?

maandag 24 december 2012

Deze vraag staat per 1 januari 2013 centraal. Vanaf 1 januari is de kortdurende uitleen van hulpmiddelen niet meer via de AWBZ geregeld, maar valt het in de Zorgverzekeringswet. Dit verandert - met uitzondering van de loophulpmiddelen - niets aan de hulpmiddelen die verkrijgbaar zijn: dit is vanuit de basisverzekering geregeld en is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Het is echter wel van belang waar u verzekerd bent. De eenvoudige loophulpmiddelen (krukken, looprek, wandelstok vierpoot en de rollator) verdwijnen in 2013 uit het basispakket.

Wat betekent dit voor u?
Uiteraard kunt u bij Vegro terecht voor de gratis uitleen van diverse hulpmiddelen. Hierbij moet u denken aan een rolstoel, toiletverhoger, douchekruk of hoog/laagbed. Naast de uitleen, verhuren en verkopen wij diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Ook voor een loophulpmiddel kunt u bij Vegro terecht. U kunt een paar krukken of een rollator huren of kopen in de Thuiszorgwinkel bij u in de buurt of via onze webwinkel: www.vegro.info.
Voor de huur van Loophulpmiddelen betaalt u vooraf geen borg!

Afhankelijk van waar u verzekerd bent, zijn er mogelijk aanvullende afspraken gemaakt waardoor wij u een speciaal aanbod kunnen doen.

Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten
Vegro heeft Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten door heel Nederland waar u een hulpmiddel voor tijdelijk gebruik gratis kunt lenen, huren of kopen. Een overzicht van de Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten is hier te vinden. Ook via de webwinkel: www.vegro.info kunt u een hulpmiddel lenen, huren of kopen.

Contact
U kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of een mail sturen naar info@vegroverpleegartikelen.nl.

8.3
421 Thuiswinkel reviews

Alles was uitstekend verzorgd! Vriendelijke planner, (ramses) De bezorger heeft alles uitgelegd en de rollator voor mij gebruiksklaar gemaakt, zelfs de verpakking weer meegenomen ,Klasse!

Rineke van Pijpen 26-7-2017 18:07:26 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)