Verschillende rollators in de test bij Kassa!

maandag 18 oktober 2010
Vegro biedt een ruim assortiment aan rollators

Vegro biedt u een breed assortiment rollators. Ook bieden wij u de service voor het op maat zetten van de rollator tot aan eventuele reparaties.
Vegro is de loophulpmiddelenspecialist in Nederland!

Zaterdag 16 oktober 2010 zijn er verschillende rollators bij Kassa getest. In de test kwamen er verschillende rollators uit het assortiment van Vegro aan bod.

Gezien bij Kassa:
Op 1 januari 2011 verdwijnt de rollator uit het basispakket. Dat betekent dat iedereen nu zelf voor de kosten moet opdraaien. De rollators zijn over het algemeen makkelijk te krijgen via de Thuiszorgwinkels en internet. Voor het technische gedeelte van de test vroegen wij twee rollatorreparateurs om ze op een aantal technische aspecten te beoordelen. Daarnaast vroegen wij acht ouderen die dagelijks gebruik maken van dit hulpmiddel, om voor ons acht rollators te testen op een proefbaan in Deventer.

Klik hier om de aflevering te bekijken

8.4
540 Thuiswinkel reviews

ik heb de Bestelling goed en netjes afgeleverd binnen gekregen dat betekend dat er nog een pakje van 5 van die Absorin fix EXTRA STRETCH net-broekjes geleverd mag worden dan kan ik voldoende vooruit Het Aflever-Adres = Ad Bekkers Wilhelminahof 5, 5469AD Erp

Ad 23-11-2017 14:01:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)