Vernieuwde openingstijden: Uitleenpunten TSN-Thuiszorg Groningen

donderdag 02 februari 2012
Vernieuwde openingstijden: Uitleenpunten TSN-Thuiszorg Groningen

Heeft u op dit moment een product in bezit dat u hebt geleend bij een Uitleenpunt van Thuiszorg Groningen? Of wilt een product ophalen? Dan willen wij u graag attenderen op de vernieuwde openingstijden.
Per 2 januari 2012 zijn TSN Thuiszorg en Thuiszorg Groningen samengevoegd. Bij deze willen wij u graag informeren over de gevolgen hiervan voor de uitleen.

Ook in de nieuwe organisatie blijven wij gewoon uitleen aanbieden. De uitleen van hulpmiddelen vindt plaats vanuit zeven uitleenbalies, verspreid door de provincie. Dit zijn dezelfde uitleenbalies die Thuiszorg Groningen al had. De enige verandering is dat de openingstijden voor de vestigingen Delfzijl, Winschoten, Leek en Winsum zijn aangepast.

Hier vindt u een overzicht van de Uitleenpunten en de juiste openingstijden. Zo kunt u zien waar en wanneer u dan terecht kunt voor het ophalen of terugbrengen van uw product.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in Thuiszorgwinkel Groningen of Stadskanaal!

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)