Verhuizing Carinova Uitleenpunt Hardenberg

maandag 17 september 2012
Verhuizing Carinova Uitleenpunt Hardenberg

Het Carinova Uitleenpunt in Hardenberg zal per 1 oktober de uitleen verzorgen via de Ouderenwinkel Hardenberg aan Kollergang 9a. De locatie aan de Hof van Pepijn 1 zal per 25 september haar deuren sluiten.

Ouderenwinkel Hardenberg is vanaf 1 oktober de winkel waar alle hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen en rollators geleend kunnen worden. Hiervoor is geen lidmaatschap nodig, alleen een geldig legitimatiebewijs én een pas van de zorgverzekeraar. De locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot en met 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Producten die niet tot het AWBZ-uitleenassortiment behoren, kunnen gekocht worden. Het uitgebreide assortiment verkoopproducten bevat onder meer bloeddrukmeters, bandages, scootmobiels en comfortfauteuils.

Ouderenwinkel Hardenberg, Carinova en Vegro hebben de intentie uitgesproken om intensief samen te gaan werken. De samenwerking houdt in dat Ouderenwinkel Hardenberg onder het Vegro Keurmerk, de uitleen van hulpmiddelen op zich neemt. Met de samenwerking wordt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van uitleen van hulpmiddelen neergezet.

Meer informatie over deze organisaties is te vinden op www.ouderenwinkel.nl en www.vegro.info

8.1
350 Thuiswinkel reviews

Service en kwaliteit van VEGRO krijgen van mij een "10 met een griffel"!

D.M. 26-4-2017 14:52:19 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)