Vegro zoekt modellen

maandag 10 maart 2014

Ben jij fotogeniek en lijkt het je leuk om te poseren voor Vegro? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vegro zoekt modellen in diverse leeftijdscategorieën die het leuk vinden gratis voor ons te poseren. De foto’s gaan we gebruiken voor onze marketingactiviteiten, zoals folders, flyers, onze website, onze winkel ect. Vegro heeft een landelijke dekking dus je moet het niet erg vinden om in heel Nederland herkend te worden. De fotoshoot zal gepland worden in april of mei.

Interesse of ken je iemand die het leuk vindt? Stuur dan een foto met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar marketing@vegroverpleegartikelen.nl. Wij maken een selectie van alle inzendingen.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)