Vegro Uitleenpunt Staphorst sluit haar deuren

maandag 02 december 2013

Het Uitleenpunt Staphorst zal per 31 december haar deuren sluiten. Het huidige adres is Hoogeweg 30, 7951 DV Staphorst. Er zijn meerdere adressen waar u terecht kunt, waaronder Uitleenpunt Nieuwleusen en Thuiszorgwinkel Zwolle. Hier kan men terecht voor het lenen van hulpmiddelen zoals douchekrukken, rolstoelen en dergelijke. Klanten die in de afgelopen periode een product hebben geleend bij Uitleenpunt Staphorst kunnen eveneens bij één van de onderstaande locaties terecht voor het retourneren van dit product.

Uitleenpunt Nieuwleusen                   Thuiszorgwinkel Zwolle
Kalkovenweg 18-22                             Vechtstraat 104-106
7711 GW Nieuwleusen                       8021 AZ Zwolle

De uitleen wordt verzorgd door Vegro. Vegro verzorgt al sinds 1985 de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten. In Deventer en omgeving werkt Vegro samen met Carinova Verpleging & Verzorging. Voor informatie over de openingstijden en het lenen en huren van artikelen kunt u bellen met de klantenservice van Vegro, telefoon 0800 – 2 88 77 66 (gratis), of kijk op www.vegro.info.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)