Vegro Uitleenpunt Heino sluit haar deuren

dinsdag 14 mei 2013

Het Uitleenpunt Heino zal per 1 juni haar deuren sluiten. Het huidige adres is Marktstraat 27-29, 8141 GA Heino.

Er zijn meerdere adressen waar u terecht kunt, waaronder Uitleenpunt Olst en Raalte. Bij dit Uitleenpunt kan men terecht voor het lenen van hulpmiddelen zoals douchekrukken, rolstoelen en dergelijke. Klanten die in de afgelopen periode een product hebben geleend in Uitleenpunt Heino kunnen eveneens bij onderstaande locaties terecht voor het retourneren van dit product.

Uitleenpunt Olst
Averbergen 3c
8121 CA Olst

Uitleenpunt Raalte
Kaagstraat 10a
8102 GZ Raalte

Voor informatie over de openingstijden en het lenen en huren van artikelen kunt u bellen met de klantenservice van Vegro, telefoon 0800 – 2 88 77 66 (gratis)

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)