Vegro schenkt 2e strandrolstoel JUTTER aan Stichting Gehandicapten Wassenaar

dinsdag 01 mei 2012

Vrijdagmiddag j.l. was het feest in de Vegro Thuiszorgwinkel op het Molenplein. Onder luid applaus arriveerde er een busje met daarin POSEIDON God van de zee geflankeerd door 2 van zijn nimfen!

Grondleggers van Vegro Simone van Veen en Corien de Groot hadden op een receptie vernomen dat de Stichting Gehandicapten Wassenaar nog graag gebruik zou willen maken van een tweede strandrolstoel JUTTER bij de Wassenaarse Slag. De dames kregen direct een volmondig ja van René Kamerbeek, algemeen directeur van Vegro.

Onder luid applaus mocht de heer Paul Geerling penningmeester van de SGW de JUTTER in ontvangst nemen. Samen met vertegenwoordigers van diverse Wassenaarse organisaties en de politiek werd het glas geheven in de hoop dat vele dorpsgenoten en bezoekers van daarbuiten door het gebruik van deze strandrolstoel van een prachtige zonnige zomer mogen genieten.

Op onze Facebookpagina zijn foto's te vinden van het evenement:
www.facebook.com/VegroVerpleegartikelen


Het adres van de Thuiszorgwinkel is Molenplein 1a, 2242 HV Wassenaar.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)