Vegro opgenomen in Direct2Go app

maandag 26 januari 2015

Veel rolstoelgebruikers ervaren problemen met toegankelijkheid wanneer zij op pad zijn. Ton Driessen, zelf rolstoelgebruiker, is jarenlang programmeur geweest. Met deze kennis heeft hij de app Direct2Go ontwikkeld. In deze app kan men zoeken naar het dichtstbijzijnde invalidetoilet of een restaurant wat toegankelijk is voor invaliden.

Onlangs zijn er ook Zorgwinkels toegevoegd aan de app. Nu kan men, voor de aanschaf van een hulpmiddel, simpel de weg vinden naar de Zorgwinkel bij hem/ haar in de buurt.
Vegro is opgenomen in deze app met alle 66 winkels.

De app is te downloaden in de app store. Meer informatie vindt u op www.direct2go.nl.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)