Vegro op Support 2012!

woensdag 25 april 2012
Vegro op Support 2012!

Support, een evenement dat u niet mag missen! Met 18.500 bezoekers tijdens de editie 2010 is Support het grootste evenement in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen.

De beurs wordt georganiseerd van 9 tot en met 12 mei in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op de Support beurs presenteren ruim 250 bedrijven de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit & vervoer, wonen, sport, vrije tijd & vakantie, werk & studie en lifestyle. De beurs biedt u een uitgelezen kans om in een keer op de hoogte te worden gebracht van alles wat er speelt in de revalidatie- en hulpmiddelenbranche.

Uiteraard is Vegro ook te vinden op de beurs om u te informeren over de diverse hulpmiddelen uit het assortiment! U bent van harte welkom om onze stand te bezoeken in Hal 7, standnummer B124.

U kunt zich registreren via de volgende link

Kijk voor meer informatie op www.supportexpo.nl

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)