Vegro meest klantgerichte WMO- leverancier in Leidse regio gemeenten

donderdag 19 mei 2011
Vegro meest klantgerichte WMO- leverancier in Leidse regio gemeenten

Sinds 1 januari 2010 hebben de Leidse regiogemeenten (Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude) een overeenkomst met drie hulpmiddelenleveranciers op het gebied van WMO. Een extern onderzoeksbureau heeft de WMO-dienstverlening op objectieve wijze getoetst. Hierbij speelden een klanttevredenheidonderzoek en ervaringen van gemeenten een grote rol.

De resultaten laten zien dat de hulpmiddelenleverancier Vegro een klantvriendelijke organisatie is met sterke communicatieve vaardigheden. Vegro scoort bovengemiddeld in deze regio; klanten zijn erg te spreken over het contact met medewerkers van Vegro, afspraken worden nagekomen zowel met gemeenten als met de klant. Vooral op het gebied van kwaliteit en service scoort Vegro zeer hoog in dit onderzoek. Vegro concludeert met trots dat de WMO-dienstverlening in de Leidse regio goed verloopt en zet de huidige koers voort.

8.4
540 Thuiswinkel reviews

ik heb de Bestelling goed en netjes afgeleverd binnen gekregen dat betekend dat er nog een pakje van 5 van die Absorin fix EXTRA STRETCH net-broekjes geleverd mag worden dan kan ik voldoende vooruit Het Aflever-Adres = Ad Bekkers Wilhelminahof 5, 5469AD Erp

Ad 23-11-2017 14:01:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)