Vegro en Meander bestendigen partnerschap voor jaren

vrijdag 20 december 2013

Vegro en Meander gaan intensief met elkaar samenwerken op het gebied van hulpmiddelenverstrekking in Parkstad (Zuid-Limburg). De samenwerking houdt in dat Vegro, onder de vlag van Meander, de exploitatie van de Meander Winkels en de uitleen van de hulpmiddelen op zich neemt. Met de samenwerking wordt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van hulpmiddelenverstrekking en een sterke winkelformule neergezet.

De huidige Meander Winkels blijven geopend. In de loop van januari zal het assortiment deels worden aangepast en worden de openingstijden veranderd. Uiteraard worden klanten hier tijdig van op de hoogte gebracht.

Net als voorheen blijft de Meander Winkel hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Hulpmiddelen die gratis vanuit de Zorgverzekeringswet geleend kunnen worden zijn bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of een hoog-laagbed. Voor het lenen van hulpmiddelen is een geldig legitimatiebewijs en een pasje van de zorgverzekeraar nodig. Een groot artikel, bijvoorbeeld een hoog/laag bed, wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst. Kleine artikelen kunnen opgehaald worden in de winkel.

Ook is het mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven artikelen te huren zoals een daglichtlamp, borstkolf, babyweegschaal of hometrainer. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreid assortiment met verkoopproducten zoals bloeddrukmeters, weegschalen, bandages, scootmobiels, borstkolven, sta-opstoelen en tal van praktische handige hulpmiddelen.

De medewerkers voorzien klanten graag van een passend advies en informatie.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)